Tid för sommaruppdatering
Ja, jag har fått massa hot o liknande om jag inte uppdaterar snarast, så bäst för mig att skriva så knapparna blir utslitna!
Denna söndagen(som var förra söndagen) var det bara två tappra själar kvar i den underbara staden Halmstad. Jag och Johanna fick avnjuta en riktigt god middag på tumanhand. Detta bjöds det på denna afton:
Flygande Bocaj 4 port
300 gram kassler
1-2 bananer
2 dl mellangrädde
½ dl chilisås
4-5 dl kokt ris
Koka ris. Skär kassler och banan i skivor. Vispa ihop grädde och chilisås. Smaksätt geggan med salt o peppar. Lägg det kokta riset i botten på en ugnssäker form. Lägg på kassler och bananerna. Häll till sist på gräddblandningen. Grädda sen härligheten mitt i ugnen i 15-20 minuter i 225 grader. Servera med en krispig grönsallad!
Rabarberpaj
175 gram margarin
2½dl mjöl
½ dl fiberhavregryn
1 dl socker
½tsk bakpulver
en smula salt
till severing: Vispad vaniljsås
Smält margarinet och blanda sen med de andra ingredienserna. Lägg rabarber i pajformen och sockra den lite. lägg sen på pajdegen och in med den i ugnen i 18 minuter 225 grader! (viktigt, varken mer eller mindre än 18 minuter!)
voila det var våran söndagsmiddag, på återseende!
Dagens mening: För att kunna få sexpack på rumpan krävs det ett starkt skelett!
Denna söndagen(som var förra söndagen) var det bara två tappra själar kvar i den underbara staden Halmstad. Jag och Johanna fick avnjuta en riktigt god middag på tumanhand. Detta bjöds det på denna afton:
Flygande Bocaj 4 port
300 gram kassler
1-2 bananer
2 dl mellangrädde
½ dl chilisås
4-5 dl kokt ris
Koka ris. Skär kassler och banan i skivor. Vispa ihop grädde och chilisås. Smaksätt geggan med salt o peppar. Lägg det kokta riset i botten på en ugnssäker form. Lägg på kassler och bananerna. Häll till sist på gräddblandningen. Grädda sen härligheten mitt i ugnen i 15-20 minuter i 225 grader. Servera med en krispig grönsallad!
Rabarberpaj
175 gram margarin
2½dl mjöl
½ dl fiberhavregryn
1 dl socker
½tsk bakpulver
en smula salt
till severing: Vispad vaniljsås
Smält margarinet och blanda sen med de andra ingredienserna. Lägg rabarber i pajformen och sockra den lite. lägg sen på pajdegen och in med den i ugnen i 18 minuter 225 grader! (viktigt, varken mer eller mindre än 18 minuter!)
voila det var våran söndagsmiddag, på återseende!
Dagens mening: För att kunna få sexpack på rumpan krävs det ett starkt skelett!
Kommentarer
Postat av: johanna
detta va så underbart gott fia!€ mumma
Trackback